Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Wens aanvragen

Wilt u een naaste met een chronische of (pre)terminale ziekte onvergetelijke momenten laten beleven? Meld diegene dan aan bij de Twentse Wens Ambulance. Vervolgens nemen wij de wensaanvraag in behandeling en bekijken wij de mogelijkheden. Na goedkeuring verzorgen wij het ambulancevervoer, zodat wensen werkelijkheid kunnen worden.

Wij regelen het wensvervoer

De Twentse Wens Ambulance verzorgt het vervoer wanneer dat niet uitgevoerd kan worden door de reguliere ambulancedienst. De wens dient u zelf vooraf te formuleren en voor te bereiden.

De Twentse Wens Ambulance onderhoudt nauwe contacten met verschillende wenslocaties zoals musea en recreatieparken. Hierdoor kunnen wij u mogelijk ondersteunen om de kosten te verlagen of wachtlijsten te verkleinen. Natuurlijk verzorgen wij ook het ambulancevervoer naar kosteloze wensevenementen zoals een strandbezoek of het bijwonen van een verjaardag. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vraag uw wens aan

Vul onderstaand formulier volledig in om de wensaanvraag in te dienen. Na het versturen van de wens via het wenssysteem ontvangt u een bevestiging via de mail.

  • Gegevens contactpersoon

  • Gegevens wensvrager

  • Verblijfplaats

  • Over de wens