Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Aanmelden als vrijwilliger

Bijna dagelijks laten ruim 55 vrijwilligers van de Twentse Wens Ambulance schitterende wensen in vervulling gaan. Onze vrijwilligers zijn dan ook onmisbaar. Niet alleen zorgen zij dat de wensritten en de begeleiding op een correcte en veilige manier verlopen. Ook helpen zij mee in onze wenscentrale om zoveel mogelijk wensen te coördineren en realiseren.

Laat wensen werkelijkheid worden

U wilt toch ook de wensen van chronisch en (pre)terminale patiënten werkelijkheid laten worden? Meld u daarom aan als vrijwilliger. Dankzij uw hulp komen wensen uit van ernstig zieke patiënten. Voor uw hulp krijgt u veel terug. De wensverhalen die dankzij uw hulp geschreven worden, zijn namelijk onvergetelijk voor de patiënten en hun naasten. Als vrijwilliger doet u hierdoor prachtige ervaringen op en sluit u nieuwe vriendschappen.

Aanmelden als vrijwilliger

Op welke manier laat u straks de wensen uitkomen van chronische en (pre)terminale patiënten? Via onderstaand formulier meldt u zich aan als vrijwilliger van de Twentse Wens Ambulance.

Op dit moment hebben wij een vacaturestop voor chauffeurs en begeleiders, er zijn voldoende vrijwilligers om alle wensritten te kunnen vervullen. Wij kunnen u wel na opgave op onze wachtlijst plaatsen.