Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Het verhaal van Edwin Polmann

28 maart 2019

Hoi mijn naam is Edwin Polmann, ik ben een oud bekende bij de Twentse Wens Ambulance.

Een paar poosje geleden heb ik mijn vrijwilligerswerk bij de stichting weer opgepakt.

Ik ben toegevoegd aan de promo groep die zich inzet om de Twentse Wens Ambulance nog beter op de kaart te zetten. Zo hopen wij meer wensen te creëren, voor die mensen die afhankelijk van liggend vervoer toch een uitstapje kunnen gebruiken, of op een andere manier liggend vervoer nodig hebben. Om dit soort wensen te realiseren is natuurlijk geld nodig. Ook hier houdt het promoteam van de TWA zich mee bezig, door te kijken of er mogelijkheden zijn om meer financiële ruimte te creëren.

Gelukkig zijn er ook bedrijven/verenigingen en instanties die de stichting vaak een helpende hand bieden. Zo werden wij ook afgelopen jaar bij diverse bedrijven uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de door hun georganiseerde kerstmarkt. Dit zijn vaak markten waar het personeel een bepaald bedrag aan bonnen te besteden krijgt om naar eigen keuze een kerstpakket samen te stellen. Wij mogen dan vaak ook een informatiekraam plaatsen waarbij wij het personeel de mogelijkheid geven om een deel van hun bonnen als goede doel aan ons te schenken.

Zo stonden wij ook met een vijftal vrijwilligers op de kerstmarkt van Aeronamic in Almelo. Hier werd volop gedoneerd en er werden knuffels aan de liefhebbers verkocht. Naast dat we ook in Almelo ons gezicht weer eens hadden laten zien, is er die avond ook flink door de mensen gedoneerd. Hier deed het bedrijf nog een schepje bovenop, waardoor deze avond de stichting ruim €500,00 op heeft geleverd. Dit is dan ook een heel mooi bedrag, waar wij als stichting natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Wij zijn Aeronamic dan ook zeer dankbaar voor deze geboden mogelijkheid, en dat zelfs al meerdere jaren achter elkaar.

Leest u dit nu, en denkt u, Zo krijgen wij onze kerstpakketten ook, en misschien zou de Twentse Wens Ambulance ook eens bij ons mogen staan? Dan komen wij uiteraard graag eens in contact met u en/of uw werkgever.

Deel dit item

Terug naar overzicht