Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Uitleg wensaanvraag

Elke wens is uniek

Nog even een bezoek brengen aan uw oude huis en buurt. Of op pad gaan naar andere plekken die u dierbaar zijn. Wat is er mooier dan een wens uit laten komen van iemand die afhankelijk is van medische zorg? Inderdaad, dat bestaat niet! De Twentse Wens Ambulance biedt de helpende hand om van een wens werkelijkheid te maken.

Wij regelen het wensvervoer

De Twentse Wens Ambulance is alleen verantwoordelijk voor het vervoer. Indien er kosten zijn zoals entreegelden of verblijfskosten, dan zijn deze voor uw eigen rekening. Uiteraard zijn wij bereid om mee te denken hoe de wens optimaal kan worden ingevuld. Er staat een team vol vrijwilligers klaar om de wens tot een succes te maken.

De Twentse Wens Ambulance onderhoudt ook contacten met diverse recreatieparken, musea, e.d om gebruik te kunnen maken van kostenreductie en/of verkorte wachtrijen. Wilt u hiervan gebruikmaken? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Wat moet u doen?

De wens is geheel naar eigen inzicht in te vullen en deze dient u zelf voor te bereiden. Dit kan door de wens te formuleren en afspraken met ons af te stemmen. Als u de wensaanvraag heeft voorbereid, dan kunt u het wensvervoer aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen.

Van wens naar werkelijkheid

Op de dag zelf staat de chronische zieke of (pre)terminale patiënt centraal. Het is hun dag en de Twentse Wens Ambulance speelt alleen een rol op de achtergrond. Ons doel is om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan en dat herinneringen worden gekoesterd. Wel leggen wij graag het wensverhaal vast in de vorm van foto’s en artikelen. Natuurlijk wordt er vooraf toestemming gevraagd of de verhalen en foto’s geplaatst mogen worden op onze website en op social media. De Twentse Wens Ambulance deelt namelijk graag inspiratievolle wensverhalen met anderen. Wie weet kan uw wensverhaal anderen inspireren!

Wens aanvragen