Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Onze dank gaat uit naar de sponsoren

De Twentse Wens Ambulance is ontzettend dankbaar voor de steun die zij ontvangen van individuen, scholen, bedrijven en verenigingen. Als vrijwilligersorganisatie zijn wij afhankelijk van uw steun. Aan het vervullen van wensen, het gebruik van de wensambulance en de materialen zijn namelijk kosten verbonden.

Onze sponsoren steunen ons door geld, diensten of andere middelen ter beschikking te stellen. Dankzij uw sponsoring kan de Twentse Wens Ambulance nóg meer wensen laten uitkomen. Op welke manier helpt uw organisatie mee?