Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Sponsor worden

Het is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend om een leuk dagje weg te plannen. Zeker mensen met een chronische of (pre)terminale ziekte hebben niet altijd de vrijheid om er een dagje op uit te trekken met familie of vrienden. Een weekendje naar het strand of een familielid aan de andere kant van het land bezoeken; het klinkt allemaal heel eenvoudig te regelen, maar helaas geldt dit niet voor iedereen. De Twentse Wens Ambulance staat klaar voor iedereen die passend vervoer nodig heeft om zijn of haar laatste wens in vervulling te kunnen laten gaan. Samen maken we wensen werkelijkheid!

Samen wensen laten uitkomen

De Twentse Wens Ambulance is een non-profit organisatie en daardoor afhankelijk van sponsoring, giften en donaties. Samen met onze fantastische vrijwilligers zetten we ons in voor de wensen van chronische of (pre)terminale zieken. Met uw hulp kunnen wij hun wensen in vervulling laten gaan, en wat is er nou mooier dan dat? U als organisatie kunt niet alleen ons blij maken, maar ook een glimlach toveren op het gezicht van iemand die chronisch of (pre)terminaal ziek is. Uw steun maakt het mogelijk nog meer wensen uit te laten komen en nog meer mensen een dag te bezorgen om nooit meer te vergeten.

Kom in actie en steun ons

Wilt u als organisatie uw steentje bijdragen aan onze stichting? Wij zijn enorm blij met iedere vorm van hulp en waarderen het enorm dat u ons wilt helpen met het laten uitkomen van wensen. De Twentse Wens Ambulance is volledig afhankelijk van sponsoring, giften en donaties en daarom is uw hulp meer dan welkom. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om ons te ondersteunen? U kunt als organisatie op verschillende manieren doneren. Denk hierbij aan een maandelijkse donatie, een eenmalige actie of een donatie in natura. Betaalt u als organisatie vennootschapsbelasting? Dan is er de mogelijkheid om de giften aan de Twentse Wens Ambulance af te trekken van de belasting. Voor meer informatie hierover kunt u uw belastingadviseur raadplegen.

Word sponsor!