Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Online doneren

Om wensen van chronische zieke en (pre)terminale patiënten werkelijkheid te laten worden, zijn we afhankelijk van uw bijdrage. Uw donatie komt volledig ten goede aan het vervullen van wensen. Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan.

U kunt het bedrag ook storten op: NL80 RABO 0137208995 t.n.v. Stichting Twentsewens Ambulance e.o. onder vermelding van uw naam en adres. Uw bijdrage is van harte welkom! Wij kunnen alle vormen van donatie en sponsoring goed gebruiken om de laatste wens van onze patiënten in vervulling te laten gaan.

Help een wens mogelijk te maken!

  • Voer een waarde groter dan of gelijk aan 25 in.
    Vul hier bedrag in dat u wilt doneren (minimaal €25). Het sponsoren van een volledige wens is €375.
  • Prijs: 0,00 €
  • 0,00 €

 

Wilt u donateur, sponsor of vriend worden van de Twentsewens Ambulance? Of wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar info@twentsewensambulance.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

" Van wens naar werkelijkheid! Met respect een dankbare wens verzorgen. "