Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Legaten

Een onvergetelijke nalatenschap

Neemt u de Twentse Wens Ambulance op in uw testament? Dan laat u iets achter wat van onschatbare waarde is. Het laten uitkomen van een wens is namelijk niet zomaar iets. Het is een onbetaalbare ervaring die nooit vergeten zal worden door de patiënten en hun naasten. Uw nalatenschap wordt door de Twentse Wens Ambulance dan ook ontzettend gewaardeerd. Er bestaan meerdere manier om een (deel van de) erfenis aan ons na te laten.

Twentse Wens Ambulance als legaat

U kunt bij uw notaris aangeven de Twentse Wens Ambulance tot legaat benoemen. Een legaat kan verschillende vormen hebben. Denk behalve aan een geldbedrag ook aan roerende en onroerende goederen zoals respectievelijk een schilderij of een huis. Naast het benoemen van de Twentse Wens Ambulance als legaat, kunt u ook uw familie als erfgenaam benoemen. Nadat het legaat aan de Twentse Wens Ambulance is uitgekeerd, zal de rest van het nalatenschap worden verdeeld onder de erfgenamen. Dit gebeurt volgens de door u vooraf vastgestelde verhouding.

Twentse Wens Ambulance als erfgenaam

U kunt bij uw notaris aangeven dat u de Twentse Wens Ambulance tot erfgenaam benoemt. Uw complete bezit of een deel van uw bezit komt dan ten goede aan de Twentse Wens Ambulance. Het is mogelijk om de Twentse Wens Ambulance samen met andere erfgenamen te benoemen. Nadat alle kosten zijn betaald, wordt de erfenis volgens de vooraf vastgestelde verhouding verdeeld onder de erfgenamen.

Nalatenschap aan de Twentse Wens Ambulance

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van nalatenschap? Neem dan contact op met uw notaris. Hij of zij kan u alles vertellen over de diverse opties. Over de ontvangen erfenis hoeft de Twentse Wens Ambulance geen belasting te betalen, aangezien wij zijn erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De ontvangen nalatenschappen vallen volledig ten goede aan het vervullen van wensen.