Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Word donateur

Van wens naar werkelijkheid

Een chronische of (pre)terminale ziekte heeft een immense impact. Vooral wanneer de bewegingsvrijheid van de patiënt wordt beperkt. Wensen en dromen lijken hierdoor verloren te gaan. Op het gebied van transport biedt regulier ambulancevervoer amper mogelijkheden om een wens in vervulling te laten gaan. Steun daarom de Twentse Wens Ambulance. Wij regelen het vervoer van chronisch of (pre)terminale patiënten en laten dromen uitkomen. Wensen worden werkelijkheid dankzij uw donatie.

Laat een wens niet verloren gaan

Circa 65% van de mensen die jaarlijks sterven, overlijden aan de gevolgen van een chronische ziekte. Veel van deze patiënten worden tijdens de laatste fase van hun leven sterk beperkt in hun bewegingsvrijheid. De meest eenvoudige activiteiten kunnen daardoor onmogelijk worden. Een dag met de kleinkinderen op pad naar de kinderboerderij. Gezellig de verjaardag samen thuis vieren met de familie. Of het bruiloftsfeest van de eigen kinderen bijwonen. Allemaal momenten die niemand wil missen, maar die door een chronische of (pre)terminale ziekte wél gemist kunnen worden. Onze vrijwilligers zetten zich elke dag toegewijd in om deze wensen niet verloren te laten gaan.

Professioneel ambulancevervoer met liefde

De vrijwilligers van de Twentse Wens Ambulance zetten zich niet alleen vol liefde in voor chronisch en (per)terminale patiënten. Dit doen zijn ook nog eens op professionele wijze. Al onze vrijwilligers beschikken over functionele kwalificaties die relevant zijn voor hun functie binnen de stichting Twentse Wens Ambulance. Van ambulancebroeders en verpleegkundigen tot wenscoördinatoren: talloze professionals verzorgen binnen de vrijwilligersorganisatie het dagelijkse vervoer van chronisch en (pre)terminaal zieken. Zo verloopt het ambulancevervoer op professionele, veilige én liefdevolle wijze.

Doneer en laat wensen uitkomen

Uw bijdrage is essentieel om dromen van chronische en (pre)terminale patiënten uit te laten komen. De Twentse Wens Ambulance is volledig afhankelijk van sponsoring, giften en donaties om wensen te vervullen. Uw bijdrage komt volledig ten goede aan het vervullen van wensen. Onze patiënten en hun omgeving rekenen op onze hulp. Kunnen wij ook op uw steun rekenen? Samen laten wij wensen werkelijk worden. Alle donaties worden ontzettend gewaardeerd.

Word donateur!