Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Vervroegd een verjaardag vieren aan de Waddenzee

17 juli 2018

Vandaag een mooie wens/dag met een mevrouw uit een hospice in Deventer die graag nog haar verjaardag een beetje vervroegd wilde vieren aan de Waddenzee.

We haalden mevrouw en een vriendin om half 11 op in Deventer en in Lauwersoog kwam de familie erbij, waarna er voor 17 personen een geweldige vis-maaltijd geserveerd werd. Na de maaltijd was er nog en kort bezoekje aan de vissershaven waarvandaan ook de boot naar Schiermonnikoog vertrekt.
Alles verliep ‘geheel naar wens’ en eenmaal weer op de brancard sliep mevrouw tot we om half 7 weer in Deventer waren.

Iedereen keek erg tevreden terug op deze dag.

Deel dit item

Terug naar overzicht