Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Laatste wens in vervulling gebracht

26 september 2017

Niets is mooier dan een laatste wens waarmaken. Zo ondervonden ook de aanstaande ouders Gerrit Fikkert en Moniek Fikkert-ter Stal. Zij verwachten binnenkort een broertje of zusje voor hun zoontje Jonathan. De Twentse Wens Ambulance nam mevrouw Vorkink-Hof mee naar de verloskundigenpraktijk in Nijverdal. Door middel van een pretecho kon ze zo haar aanstaande achterkleinkind bewonderen.

Mevrouw Vorkink-Hof genoot duidelijk van de wensrit naar haar geboortedorp, Nijverdal. De pretecho zorgde zowel bij oma als de aanstaande ouders voor een onvergetelijk moment. “Dit is zo mooi en bijzonder! En zo fijn dat de Twentse Wens Ambulance en de Verloskundigenpraktijk Zwangerenzo hieraan mee wilden werken. Oma heeft ontzettend genoten en wij natuurlijk ook!”, aldus de aankomende ouders.

Mevrouw Vorkink-Hof verblijft in verblijft in het ZGT Almelo. Vrijwilligers van de Twentse Wens Ambulance regelden het wensvervoer naar Nijverdal. Om daar vervolgens aanwezig te zijn bij de pretecho. “Een wens vervullen is altijd ontzettend dankbaar werk”, aldus de organisatie van de Twentse Wens Ambulance.

De Twentse Wens Ambulance is een non-profit organisatie die wensen van chronisch en (pre)terminale zieken in vervulling laten gaan. Dit is onmogelijk zonder de hulp van donateurs, sponsoren en vrijwilligers. Benieuwd hoe u de Twentse Wens Ambulance kan ondersteunen? Bekijk de website voor meer informatie.

Deel dit item

Terug naar overzicht

" Alles werd mogelijk gemaakt door de TwentseWens Ambulance! "