Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Op bezoek bij Grand Café Het Meestershuis

28 maart 2019

Wat een prachtig werk verrichten deze mensen toch!

Van Jaéla, Ivar en Silke kregen ze symbolisch de ‘envelop met inhoud’ overhandigt (plus nog een dichte envelop van een vaste gast die ze hier op 1 maart afgegeven heeft). Een prachtige opbrengst van onze actie op de dag van ons 5 jarig bestaan. Hiermee kunnen weer meerdere wensen in vervulling gaan en daar hebben we het allemaal voor gedaan.

Yvonne, Anouk, Henk, Margreet, Hilly en alle andere vrijwilligers bij welke wensambulance dan ook: Keep up the good work!!!

Deel dit item

Terug naar overzicht