Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Nog eenmaal naar de Karpervijver in Enschede

28 maart 2019

Op 22 maart hebben we een wens vervuld vanuit het MST te Enschede.
wensvrager is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Zijn uitspraak, om nog even een keer bij de vijver te zijn, heeft er toe geleid, dat zijn vriend en diens vrouw direct contact met de wensambulance gezocht hebben om deze wens werkelijkheid te laten worden.

De volgende dag gingen we op pad. Het was prachtig weer. Hoewel deze snelle actie voor wensvrager wel even schakelen was heeft hij genoten. Na afloop zijn we naar vd Valk gereden om daar nog wat te drinken. Tijdens een gezellig samenzijn konden Eric en zijn vriend nog een keer proosten met een glas Grolsch.
Langs deze weg willen we Van der valk ( Enschede ) bedanken voor het mede mogelijk maken van deze wens aanvraag.

Het was een geslaagde middag.

Gert en Anja

Deel dit item

Terug naar overzicht