Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Marathon voor de Twentse Wens Ambulance 13 April Enschede

28 maart 2019

Zij zetten zich in om een laatste wens voor terminale patiënten en langdurige zieken mogelijk te maken en zijn hierbij afhankelijk van donaties. Door het verhaal van Daniella, het zusje van Jennifer B-Ci, ben ik bekend geworden met dit goede doel (zie foto) en het heeft me doen besluiten om in actie te komen. Help jij mee om zoveel mogelijk geld voor het goede doel binnen te halen? Dat kan door mij te sponsoren en/of zelf meelopen en eigen sponsors te zoeken.

Onderstaande rekeningnummer heb ik speciaal geopend voor alle donaties en sponsorgeld. U kunt uw donatie/sponsorgeld overmaken naar: NL35 RABO 0339 9875 29 t.n.v. Lea Bilgic.

Uiteraard zal ik het totaalbedrag bekendmaken dat we samen bij elkaar hebben gelopen/ingezameld zodat dit bedrag in één keer overhandigd kan worden aan Stichting Twentsewens ambulance.

Voor het meedoen aan de marathonloop kun je je inschrijven via https://www.enschedemarathon.nl/afstanden/twee-van-enschede/ (inschrijfgeld voor deelname aan de marathon is € 5).

Deel dit item

Terug naar overzicht