Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Kortste rit. Maar wel een rit met veel voldoening!

10 oktober 2018

Wij zijn vorige week 2 keer op en neer gereden naar Hardenberg, oftewel 4 maal 40 km en 4 x 37 minuten met 2 chauffeurs, om met een wensvrager 2 keer 700m en 2 maal 2 minuten te rijden. Maar wat een voldoening.
Mevrouw, bedlegerig en dementerend  had met haar verpleegafdeling een 3 daags kampeeruitje bij een zorgboerderij in de buurt.
Haar “collega’s” konden allemaal in hun rolstoel vervoerd worden.
Dus òf ze moest liggend vervoerd worden met de Twentse Wensambulance òf mevrouw kon niet mee.
Toen we haar ophaalden om haar weg te brengen in gezelschap van haar zoon en blije twee kleindochters was ze niet zo aanspreekbaar.
Echter, toen we haar weer ophaalden na 2 dagen keek ze echt vrolijk uit haar ogen.
Nadat we haar samen met het verplegend personeel weer in haar eigen bedje hadden gelegd, vroeg ik of ze het leuk gevonden had. “Ja”, zei ze,”heel leuk” en ze lachte daarbij.
Dat bedoel ik!
-VAN WENS NAAR WERKELIJKHEID-

Deel dit item

Terug naar overzicht