Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Je kleinzoon zien vlaggen tijdens een voetbalwedstrijd

28 maart 2019

Om 16.45 stonden we met de ambulance voor bij de hospice in Hellendoorn, hier werden we hartelijk ontvangen door de vrijwilligers van de Hospice en uiteraard de meneer met de kleindochter.
Na een heerlijk kopje koffie zijn we vertrokken naar het Heracles stadion in Almelo.
We werden door de stewards en beveiliging door de mensenmassa heen begeleid tot in het stadion.
Super geregeld Heracles!!
Meneer heeft zijn kleinzoon kunnen zien vlaggen en nog een stukje van de wedstrijd bekeken..hierna werden we weer keurig naar de ambulance begeleid en zijn we weer vertrokken richting de Hospice.
Al met al een geslaagde wens en meneer gaat alvast een volgende wens bedenken👍👍
Ook gaat onze dank uit naar Heracles voor het snelle handelen !

Yvonne en Henry.

Deel dit item

Terug naar overzicht