Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Het concert van André Rieu bijwonen

6 juli 2018

Een hele bijzondere wens ging in vervulling!

Net zoals alle mensen hebben chronisch zieke mensen ook wensen. De wens om nog eens naar een concert van André Rieu te gaan was bij mij een topper. Maar hoe kom ik daar en hoe houd ik het vol? We hebben van alles bedacht maar het ging niet lukken. Liggend vervoer, liggend naar het concert en liggend terug. Dan komen alle lieve mensen van de wensambulance in beeld. Na een aantal telefoontjes was het geregeld en konden mijn man en ik afreizen naar Maastricht, de thuishaven van André.

De begeleiding door Marion en Alfons bleek gelijk een klik. Vrolijk kwamen ze binnen. Zorgzaam, lief en meedenkend tijdens het gehele gebeuren. Dat is wat je nodig hebt wanneer je het allemaal zelf niet meer kunt. Wat hebben we genoten van het concert. Een droomwens ging in vervulling. Met vuurwerk en confetti werd het concert begeleid. Elke minuut was er wel iets anders te zien. Natuurlijk André met zijn vrolijke knipoog naar de muzikanten en het publiek dat verbroederd werd door de tonen van zang en voordracht. Zo’n gevoel kan alleen hij samen met zijn orkest oproepen. Ik kan alleen maar zeggen; betoverend. Omgeven door de zorg van Marion en Alfons en natuurlijk mijn man is dit een dat geworden die ik nooit meer zal vergeten. Belangrijker nog, ze kunnen me de ervaring nooit meer afnemen.

Met dank aan alle medewerkers voor en achter de schermen van de wensambulance,

Tonnie en Lidy Luijerink

Deel dit item

Terug naar overzicht