Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Heraclied geniet van wedstrijd in Polman Stadion

8 november 2017

Afgelopen zaterdag was Haijo Germs, een 88-jarige Heraclied, te gast bij de webstrijd Heracles Almelo – FC Groningen met dank aan de Twentse Wens Ambulance. Samen met zijn vrouw Betsy heeft hij de wedstrijd bekeken via de Skybox in het Polman Stadion. Hierbij waren ook enkele familieleden aanwezig en samen genoot het gezelschap van de 2-1 winst.

Door ziekte is het voor Haijo onmogelijk om zelfstandig af te reizen van Heino naar Almelo, vandaar dat de Twentse Wens Ambulance werd ingeschakeld om hierbij te helpen.

Haijo heeft bijna 60 jaar werkzaamheden voor de club verricht op vrijwillige basis. Na deze lange periode was de thuiswedstrijd tegen Roda JC zijn laatste wedstrijd in actieve rol. Hij verzorgde onder andere de muntverkoop bij supportersvereniging Hart voor Heracles. Daarnaast hield hij zich bezig met kaartverkoop, kaartcontrole tot (hoofd)steward. Ook een belangrijke taak was het onderhoud van de monumentale tribune en zijn bestuurlijke functies bij Hart voor Heracles.

Na de wedstrijd heeft het gezelschap een bezoek gebracht aan het supporterscafé van Hart voor Heracles. Heracles Almelo ankt Haijo Germs voor zijn jarenlange trouwe inzet.

“Achteraf vond ik het zaterdag echt heel mooi. Ondanks het dubbele gevoel heb ik enorm genoten. Graag wil ik de mensen die deze avond mogelijk hebben gemaakt bedanken, zowel van de Twentsewens Ambulance als van Heracles Almelo.” – Haijo Germs

Deel dit item

Terug naar overzicht