Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Familiebezoek en serenade in Voorhout

5 juni 2018

De wens van de terminaal zieke mevrouw Reinderink kwam uit toen de Twentse Wens Ambulance het wensvervoer regelde naar haar familie in Voorhout: een plaats gelegen in de provincie Zuid-Holland.

De oma van de Voorhoutse Maartje had als laatste wens om het nieuwe huis van haar kleindochter en familie te bekijken. Gewoon ambulancevervoer was helaas geen optie. Dankzij de Twentse Wens Ambulance was het toch mogelijk om deze wens werkelijkheid te laten worden.

De plaatselijke drumfanfare van St. Cecilia regelde nog een bijzondere verrassing voor de Twentse mevrouw Reinderink. Aan het einde van de middag kwamen zij namelijk een speciale serenade brengen. Mevrouw Reimerink genoot zichtbaar van de serenade, waarbij haar kleindochter in de fanfare meespeelde op de bekkens. De vrijwilligers van Twentse Wens Ambulance waren ontzettend dankbaar dat zij aan het vervullen van deze wens mee konden werken.

Deel dit item

Terug naar overzicht