Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Een mooie dag met kinderen en kleinkinderen.

25 oktober 2018

Op 21-10-2018 hebben we weer een wens vervuld voor een opa uit Aadorp. Hij wilde nog één keer genieten met zijn kinderen en kleinkinderen. We zijn naar Overijssel aktief geweest om daar iets samen te doen. We werden heel netjes ontvangen daar en konden direct naar binnen zodat meneer geen last had van de buitentemperatuur. Na ontvangst met koffie of thee samen met lekkere krentenwegge, zijn we gaan gokken. Iedereen kreeg fiches om zich te vermaken met roulette of black jack. Hier genoot opa echt van en heeft heel lang op de eerste plaats gestaan alleen toen keerde het geluk. Hierna hebben we genoten van een overheerlijk koud en warm buffet. Voor opa was er speciaal zure haring ingekocht hier genoot hij echt van. Daarna nog een dessert buffet. Toen dit allemaal achter de rug was was het hoog tijd om terug naar huis te gaan. Moe maar voldaan en zichtbaar genoten van de hele middag hebben we afscheid genomen.

Deel dit item

Terug naar overzicht