Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

De wens van Hans

13 oktober 2018

Op, vrijdag 12 oktober 2018, hebben wij een wens gereden voor Hans.
Twee weken geleden wist Hans nog niet eens dat hij ziek was. Hij ging naar het ziekenhuis en in plaats terug naar zijn veilige huis bij het Losserhof, ging hij zo snel achteruit dat hij vanuit het ziekenhuis verhuisde naar een hospice in Hengelo. Hij had maar eens wens: afscheid nemen van zijn groepsgenoten en de begeleiders van zijn groep. Binnen 24 uur was deze wens geregeld en werd een wens weer werkelijkheid.

Deel dit item

Terug naar overzicht