Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

De laatste keer naar huis.

25 oktober 2018

Zondag 14 oktober hebben wij dhr W v T opgehaald uit een hospice in Almelo. Dhr is terminaal ziek en wilde nog graag een keer naar huis om met zijn gezin samen te zijn. Zijn huis staat in Duitsland , een uurtje rijden.
Zijn dochter uit Almelo reed mee.

In zijn huis waren zijn vrouw en de andere gezinsleden. Omdat het niet noodzakelijk was, dat wij er bij bleven, zijn Herman en ik de omgeving wat gaan verkennen. De familie kon zo fijn onder elkaar zijn. We hebben de afspraak gemaakt, dat we dhr om 16u weer zouden ophalen, tenzij het anders nodig of wenselijk was.

Ze hebben met elkaar gegeten en gewandeld . Het weer was fantastisch , dus dat was een cadeautje. We hebben hem op de afgesproken tijd opgehaald en terug gebracht naar de hospice.

Dhr en zijn familie waren tevreden over deze dag.

Deel dit item

Terug naar overzicht