Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Bezoeken monument

8 februari 2019

Op 6 februari 2019, hebben wij een mooie wens begeleid van een terminaal zieke mevrouw die graag naar De RK Begraafplaats in Groningen wilde waar een oorlogsmonument staat, met o.a. de naam van haar vader en een oom, die vlak na de bevrijding toch door de Duitsers gefusilleerd zijn. Samen met familie kon zij daar bloemen leggen, net als later die middag, bij de Gravenallee in Almelo, waar de as van haar echtgenoot een paar keer geleden is uitgestrooid . Een erg mooie manier voor haar en familie om herinneringen te maken en af te sluiten.

Deel dit item

Terug naar overzicht