Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Afscheidsfeest

24 februari 2019

Onze 53 jarige wensvrager weet dat ze niet lang meer heeft. Ze organiseerde haar eigen afscheidsfeest voor 90 gasten en ze nodigde hen uit om op dat feest voor te dragen wat ze anders voor haar zouden voordragen op haar uitvaart. Op deze manier kon ze er bij zijn, en mocht mee genieten van alle mooie woorden die er over haar verteld werden. Met een lach en een traan….. Een indrukwekkend afscheid.’

Deel dit item

Terug naar overzicht