Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Afscheid.

11 november 2018

Op, vrijdag 9 november 2018,  hebben we mv K. naar haar man in het ziekenhuis gebracht.
Mevrouw had ten gevolge van een val haar bekken gebroken en was dus niet meer in staat om zelfstandig ergens heen te kunnen gaan.
Haar man lag ernstig ziek op de intensive care. Zonder onze inzet was het voor haar niet mogelijk geweest om naar hem toe te gaan. Met haar dierbaren om zich heen, heeft zij gesprekken met de artsen kunnen voeren, haar man vast kunnen houden, tegen hem kunnen praten en afscheid kunnen nemen.
Zij was bij hem, toen hij overleed.
Wij zullen haar ook op zijn uitvaart begeleiden.

Deel dit item

Terug naar overzicht