Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Afscheid nemen.

24 februari 2019

Op 20 februari hebben wij een jonge vrouw uit Vriezenveen opgehaald. Zij is in het laatste stadium van een ernstige ziekte en wil graag afscheid nemen van haar familie.
Haar man ging mee in de ambulance.
In een gezellig zaaltje van De Johanneshoeve in Westerhaar was voor haar een bed klaar gezet. De hele familie was aanwezig: schoonvader en schoonmoeder, broers, zussen, neefjes en nichtjes.
Er werd gegeten en gedronken en ondertussen kon ieder op zijn eigen manier afscheid van haar nemen. Hier werd ruim de tijd voor genomen Het was een emotionele bijeenkomst en het heeft aan alle verwachtingen voldaan.

Onze dank gaat ook uit naar De Johanneshoeve.

Deel dit item

Terug naar overzicht