Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Afscheid nemen van je huis & huisdier

28 maart 2019

Door de afdeling werd actie ondernomen en voor het vervoer werd een beroep gedaan op de Twentse Wensambulance in de hoop dat er wat geregeld kon worden. En dat kon natuurlijk! Met dank aan een medewerkster die vrijwilligster is geweest bij onze stichting en de mensen op de TWA attendeerde.

Om 13.00 stond de auto voor in Enschede in het MST om de wens te vervullen.

In haar woning waren enkele bekenden aanwezig die zorgden voor koffie en gebak dus dat was uitstekend verzorgd. Om 15.00 uur werd de terugreis aanvaard richting MST Enschede en de mevrouw weer afgeleverd op de afdeling onder diverse dankzeggingen en complimenten aan de organisatie TWA.

Op de afdeling toch maar enkele folders achtergelaten voor wensen in de toekomst.

Deel dit item

Terug naar overzicht