Wensen

Wilt u een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? Vraag dan snel een wens aan. Samen bekijken we hoe de wens optimaal kan worden ingevuld.

Wens inzenden

Verhalen

Elke wens heeft zijn eigen verhaal. Bent u benieuwd naar de wensverhalen van chronische of (pre)terminale patiënten en hun naasten? Lees dan snel verder.

Lees verhalen

Vrijwilliger

Meld u aan als vrijwilliger bij de Twentse Wens Ambulance om ernstig zieke mensen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Word vrijwilliger

Doneren

Zonder uw hulp kunnen wij geen wensen in vervulling laten gaan. Word daarom donateur van de Twentse Wens Ambulance. Dankzij uw hulp worden wensen werkelijkheid.

Doneer nu

Actueel

Spreekbeurt.

13 februari 2019.

Op 7 febuari hield Damon zijn spreekbeurt over de Stichting Twentsewens ambulance. Damon heeft hier het volgende verslag over geschreven:donderdag 7 februari heb ik Damon rauhe mijn spreekbeurt gehouden voor mijn klas van de windrooseerst de spreekbeurt gehouden samen met Henk Ottenhof wat heel goed ging daarna de klas de ambulance laten ziende klas vond het heel bijzonder er kwam zelf na die tijd van de klas uit idee die ze wilden doen voor ouderen en voor jullieEr waren zelfs juffen vroegen of Henk nog een keer wil komen niet iedereen wist wat dit wasik wil jullie super bedanken voor alles en vooral Henk Ottenhofgroetjes Damon en teresia

Lees verder

Cheque van REKO Raalte.

13 februari 2019.

Vandaag hebben wij van Reko Raalte een hele mooi cheque mogen ontvangen van: 10.000 euro! Dit was na aanleiding van de opendag welke zij onlangs hadden en ons hadden uitgekozen als goed doel.

Lees verder

Kreeft eten.

13 februari 2019.

Afgelopen zondag 10 februari 2019 zijn wij met een wensvrager uit Steenwijk naar Amsterdam geweest. Mevrouw wilde als wens graag kreeft eten met haar dochter, broer en zus bij The Seafood Bar - Ferdinand Bolstraat. Ze heeft genoten en was erg emotioneel dat dit alles zo snel gerealiseerd kon worden. Veel dank aan het personeel dat erg behulpzaam was zodat we met de brancard naar binnen konden! En natuurlijk het lekkere eten. Heel veel dank kregen wij ook namens de familie.

Lees verder

Donatie

13 februari 2019.

Namens de Twentse Wens Ambulance willen we iedereen bedanken die een donatie hebben gedaan bij deze heerlijke visrokerij De Olde Ambacht in Terschelling ! Maar vooral deze geweldige mensen voor het geweldige bedrag van 502,-

Lees verder

Spreekbeurt

10 februari 2019.

Op, 16 januari 2019, hield Jette een spreekbeurt over de Twentsewens ambulance. Hierbij waren wij aanwezig met de wensambulance om de spreekbeurt compleet te maken. Als dank hiervoor kregen wij van Jelte een hele mooie tekening.

Lees verder

IJsbeelden festival Zwolle.

8 februari 2019.

Gisteren hebben wij een wens gereden voor een mevrouw welke verblijft in het hospice te Almelo. Zij wilde graag samen met haar dochter naar de ijsbeelden festival te Zwolle. Onze dank aan het Nederlands IJsbeelden Festival voor het gratis beschikbaar stellen van de kaarten.

Lees verder

Begrafenis.

8 februari 2019.

Op donderdag 7 februari 2019 hebben wij een wens gereden voor een meneer uit Enschede. De moeder van de wensvrager was overleden. De wensvrager kon door het vervoer met de wensambulance bij de begrafenis van zijn moeder aanwezig zijn.

Lees verder

Bezoeken monument

8 februari 2019.

Vandaag hebben we een mooie wens begeleid van een terminaal zieke mevrouw die graag naar De RK Begraafplaats in Groningen wilde waar een oorlogsmonument staat, met o.a. de naam van haar vader en een oom, die vlak na de bevrijding toch door de Duitsers gefusilleerd zijn. Samen met familie kon zij daar bloemen leggen, net als later die middag, bij de Gravenallee in Almelo, waar de as van haar echtgenoot een paar keer geleden is uitgestrooid . Een erg mooie manier voor haar en familie om herinneringen te maken en af te sluiten..

Lees verder

Begrafenis

21 januari 2019.

Op, 18 januari 2019, zijn wij met een mevrouw naar de begrafenis geweest van haar jongste zus. Ondanks dat mevrouw zelf erg ziek is kon zij deze dag goed volhouden. Zij was dankbaar dat zij bij de begrafenis aanwezig kon zijn.

Lees verder

Spreekbeurt

21 januari 2019.

Woensdag 16 januari zijn we in Reutum op de Mariaschool bij de spreekbeurt van Jette Morskieft geweest. Ze is ter voorbereiding met Roeland in de garage geweest, heeft daar uitgebreid rondgekeken, foto’s gemaakt en veel gevraagd. Haar spreekbeurt ging fantastisch. Het werd zeer gewaardeerd, dat wij er met de ambulance waren. Het was natuurlijk prachtig voor de kinderen, dat ze in de auto mochten en zelfs de brancard konden proberen. Kortom: Een geslaagde spreekbeurt

Lees verder